Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. ΠληροφορίεςΚλείσιμο

Lesvion

Στοιχεία επικοινωνίας 
Διεύθυνση:
Π. Κουντουριώτου 27α 81100, Μυτιλήνη, Λέσβος
Τηλέφωνο:
+30 22510 28177
Fax:
+30 22510 42493

Το ξενοδοχείο Lesvion βρίσκεται στη καρδιά της πόλης, ακριβώς πάνω στη προκυμαία της Μυτιλήνης.

Απέχει 7 km από το αεροδρόμιο και μισό χιλιόμετρο από το λιμάνι και την καλά οργανωμένη παραλία του Ε.Ο.Τ. Το νοσοκομείο βρίσκεται σε απόσταση 3 km, ενώ το πανεπιστήμιο μόλις 4. Το ξενοδοχείο "Λέσβιον" λειτουργεί από το 1956 και είναι πλήρως ανακαινισμένο, ώστε να προσφέρει ότι ο πελάτης απαιτεί.

Διαθέτει ηλεκτρονικό κέντρο με αυτόματη επικοινωνία, φαξ, πρόσβαση στο internet με γρήγορη γραμμή ADSL 4 Mbps, θυρίδες ασφαλείας, αίθουσα δειγματισμού, ανελκυστήρα, σύγχρονα συστήματα πυρασφαλείας, ηλεκτρική γεννήτρια, πλυντήριο και ηχομόνωση, καθώς και υπηρεσίες σερβιρίσματος στα δωμάτια. Ακολουθείστε τους συνδέσμους της ιστοσελίδας μας σχετικά με τις παροχές και τη πολιτική του ξενοδοχείου μας.

Η διεύθυνση και το φιλόξενο και έμπειρο προσωπικό βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Η υποδοχή εξυπηρετεί 24 ώρες το 24ωρο, όποτε εσείς το απαιτήσετε.