Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. ΠληροφορίεςΚλείσιμο

expo–AEGEAN 2015

Βρίσκεται εδώ 

Η «expo - AEGEAN» είναι παράρτημα της εταιρείας οπτικοακουστικών συστημάτων «ΗΧΩ Α.Ε.» με έδρα την Μυτιλήνη και έχει ως σκοπό την πραγματοποίηση εμπορικών - τουριστικών - παραγωγικών - πολιτιστικών εκθέσεων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και στην Τουρκία. Tο 2013 και 2014 η «expo - AEGEAN» διοργάνωσε την 1η και 2η εμπορική - τουριστική & πολιτιστική έκθεση στην μαρίνα Μυτιλήνης με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 170 επιχειρήσεων και φορέων από την Ελλάδα και την Τουρκία. Τις εκθέσεις αυτές επισκέφθηκαν περισσότεροι των σαράντα χιλιάδων επισκεπτών και οι οποίες κατά γενική ομολογία στέφθηκαν με πλήρη επιτυχία. Έτσι, με την εμπειρία των δυο προηγούμενων ετών, φέτος χτίζουμε πάνω σε γερά θεμέλια την «expoAEGEAN 2015» στο λιμάνι της Μυτιλήνης από 3 έως 6 Ιουλίου με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 140 επιχειρήσεων και φορέων τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Τουρκία. 

Στόχος της έκθεσης είναι η παρουσίαση και προβολή επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών, αποσκοπώντας στην αγαστή συνεργασία μεταξύ των νησιών του Βορείου Αιγαίου, της Βόρειας Ελλάδας, της Αθήνας καθώς και των μεγαλουπόλεων της χώρας μας, όπως και των παραλίων της Τουρκίας. Το μεγάλο ΣΤΟΙΧΗΜΑ όλων μας είναι να μετατρέψουμε την οικονομική κρίση σε εφαλτήριο ευκαιριών για την τόνωση της Ελληνικής αγοράς και τη δημιουργία προϋποθέσεων για εποικοδομητική συνεργασία με τους γείτονες Τούρκους. 

Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι ένας ύψιστος και μοναδικός : H απόλυτη επιτυχία. Άλλωστε, είναι γνωστό σε όλους ότι έχουμε μεγάλη εμπειρία, τεχνογνωσία και την υλικοτεχνική υποδομή για τη διοργάνωση μεγάλων εκθέσεων, φεστιβάλ, συναυλιών κ.λ.π. με σπουδαία «δείγματα γραφής». Παράλληλα, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που διαθέτουμε, καθώς και οι εξειδικευμένοι μας συνεργάτες, εγγυώνται για το επιτυχημένο παρόν και το μέλλον της «ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ "expo- AEGEAN". 

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω επιδιώξεων και επιτυχημένων αποτελεσμάτων είναι η επίτευξη φέτος μιας σοβαρής δικής σας συνεργασίας μαζί μας, η οποία θα τεθεί πάνω σε σταθερές βάσεις και θα αποτελέσει την εγγύηση για την πλήρη επιτυχία και προβολή της επιχείρησής σας ειδικότερα και της έκθεσής μας γενικότερα. 

Δομή : Για το σκοπό αυτό θα στηθεί στον χώρο του εμπορικού λιμένα Μυτιλήνης ένας πολύ μεγάλος αριθμός περιπτέρων (παγόδες) ευρωπαϊκών προδιαγραφών, διαστάσεων (5μ. x 5μ.) και (3μ. x 3μ) . Επίσης σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο θα στηθούν δύο εξέδρες και πολύ μεγάλος αριθμός καθισμάτων. Στην πρώτη εξέδρα θα πραγματοποιηθούν οι τρεις συναυλίες και στη δεύτερη εξέδρα μουσικοχορευτικές παραστάσεις, γιορτές γευσιγνωσίας, επίδειξη μόδας, διαγωνισμοί και πολλές άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. 

Συμμετοχή : Στην έκθεση μπορούν να συμμετάσχουν όλων των ειδών επιχειρήσεις παραγωγής εμπορίου και μεταποίησης , βιοτεχνίες, συνεταιρισμοί, ξενοδοχειακές μονάδες, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, επιμελητήρια, ΟΤΑ από τα νησιά του Αιγαίου την υπόλοιπη Ελλάδα και από την Τουρκία. 

Γενικές κατηγορίες εκθεμάτων : - Αγροτικά - Προϊόντα - Μηχανήματα - Κτηνοτροφικά - Βιομηχανικά προϊόντα - Δερμάτινα είδη ένδυσης & υπόδησης - Δομικά υλικά - Μονωτικά υλικά - Διακοσμητικά υλικά - Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός - Φωτισμός - Ηχητικά συστήματα - Μουσικά όργανα - Έπιπλα - Κουφώματα - Έπιπλα κουζίνας - Είδη υγιεινής. - Επαγγελματικός εξοπλισμός ξενοδοχείων - εστιατορίων - Κλιματισμός - Ψύξη - Θέρμανση - Τζάκια - Εναλλακτικές μορφές ενέργειας - Φωτισμός LED - Ηλεκτρονικά - Συστήματα πληροφορικής - Κινητή τηλεφωνία - Υπηρεσίες επικοινωνίας. - Τρόφιμα - Ποτά - Ποτοποιίες - Τυποποιημένα προϊόντα. - Εποχιακά είδη - χόμπι - Είδη camping - αλιείας - marine service. - Υπηρεσίες Υγείας - Ασφάλισης - Εκπαίδευση - Ταξιδιωτικά γραφεία - Τουριστικοί οργανισμοί - Ξενοδοχεία .

Προβολή: Για την έξωθεν καλή μαρτυρία της, η «expo-AEGEAN 2015» τίθεται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα υπουργείων, Α΄και Β΄ Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιμελητηρίων και μεγάλων φορέων. Η έκθεση διαφημίζεται μήνες πριν στα έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά μέσα , τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία.

Έντονο είναι το ενδιαφέρον και των χορηγών επικοινωνίας σε τοπικό, νησιωτικό, Αθηναϊκό και Τουρκικό επίπεδο.

Η συμμετοχή σας στην «expo-AEGEAN» σας δίνει παράλληλα και τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρησή σας στον ειδικό ενημερωτικό οδηγό που θα κυκλοφορήσει σε 30.000 αντίτυπα, σε δύο γλώσσες Ελληνικά και Τουρκικά και τα οποία θα διανέμονται στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου , στα μέσα μεταφοράς , στα επιμελητήρια των πόλεων της Ελλάδας, στις πρωτεύουσες των νομών του Βορείου Αιγαίου αλλά και των παραλίων της Τουρκίας που θα συμμετάσχουν στην έκθεση. 

Επικοινωνία : Γραφείο : 22510 - 48111 fax: 22510 - 48113 e-mail : hxw@otenet.gr Υπεύθυνος έκθεσης : Δημήτρης Τσαμουράς τηλ: 6945-703898 Υπεύθυνη δρώμενων: Ειρήνη Κανλή τηλ :6972- 080220

Πλούσιο θα είναι και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της έκθεσης:  Γιάννης Χαρούλης , Stavento, Παντελής Θαλασσινός 

Επιπλέον μη χάσετε...

Περισσότερα

Φεστιβάλ των νησιών 2015

Στόχος του συγκεκριμένου φεστιβάλ είναι κάθε χρόνο να αλλάζει η πολιτιστική πρωτεύουσα των νησιών, να έρθουν σε επαφή καλλιτέχνες από διαφορετικές περιοχές, να γνωριστούν, να ανταλλάξουν ιδέες κι απόψεις, να αφήσουν δείγματα του έργου τους στην εκάστοτε πολιτιστική πρωτεύουσα, να στηριχθεί η επαρχία και τα νησιά.

Στόχος του συγκεκριμένου φεστιβάλ είναι κάθε χρόνο να αλλάζει η πολιτιστική πρωτεύουσα των νησιών, να έρθουν σε επαφή καλλιτέχνες από διαφορετικές περιοχές, να γνωριστούν, να ανταλλάξουν ιδέες κι απόψεις

Περισσότερα

International Eressos Women's Festival

International Eressos Women's Festival

International Eressos Women's Festival

Περισσότερα

Ouzo Fest

Ο Σύνδεσμος Ποτοποιών - Αποσταγματοποιών Λέσβου διοργανώνει και φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Ούζου και υπόσχεται ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που στόχο έχει την προβολή του ούζου και της Λέσβου.

Ο Σύνδεσμος Ποτοποιών - Αποσταγματοποιών Λέσβου διοργανώνει και φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Ούζου και υπόσχεται ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που στόχο έχει την προβολή του ούζου και της Λέσβου.

Περισσότερα

Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών

Παραδοσιακοί χοροί από τον πολιτιστικό σύλλογο Πέτρας, σε μία περιοχή που φημίζεται για τη διατήρηση του γραφικού και παραδοσιακού της στοιχείου.

Παραδοσιακοί χοροί από τον πολιτιστικό σύλλογο Πέτρας, σε μία περιοχή που φημίζεται για τη διατήρηση του γραφικού και παραδοσιακού της στοιχείου.