Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. ΠληροφορίεςΚλείσιμο

Παραλίες

Περισσότερα

Παραλίες στον Μόλυβο

Η παραλία του Μολύβου εκτείνεται από το λιμανάκι του οικισμού ως το ξενοδοχείο «Olive Press». Είναι μια μεγάλη αμμώδης οργανωμένη παραλία με λουτήρες, αποδυτήρια και W.C. Μπορείτε να χαλαρώσετε στον ήλιο με την άνεσή σας, αφού μπορείτε να νοικιάσετε πολυθρόνες και ομπρέλες. Επίσης μπορείτε ν’ απολαύσετε κάποιο σνακ, τον καφέ σας, παγωτά ακόμη και πλήρη γεύματα στα όμορφα καφέ και εστιατόρια που υπάρχουν κατά μήκος της. Κάθε χρόνο βραβεύεται με γαλάζια σημαία.

Η παραλία του Μολύβου εκτείνεται από το λιμανάκι του οικισμού ως το ξενοδοχείο «Olive Press». Είναι μια μεγάλη αμμώδης οργανωμένη παραλία με λουτήρες, αποδυτήρια και W.C.

Περισσότερα

Παραλίες Γέρας

Ο κόλπος Γέρας αποτελεί έναν απείρου κάλλους κόλπο με δαντελωτές παραλίες αλλά και μικρούς όρμους, που υπάρχουν τόσο μέσα στον κόλπο όσο και στην πλευρά που βρέχεται από το Αιγαίο πέλαγος. H ομορφότερη και πιο αξιοποιημένη απ’ όλες είναι το Tάρτι, το οποίο διαθέτει πεντακάθαρα τιρκουάζ νερά και βρίσκεται στους πρόποδες ενός καταπράσινου λόφου.

Ο κόλπος Γέρας αποτελεί έναν απείρου κάλλους κόλπο με δαντελωτές παραλίες αλλά και μικρούς όρμους, που υπάρχουν τόσο μέσα στον κόλπο όσο και στην πλευρά που βρέχεται από το Αιγαίο πέλαγος. 

Περισσότερα

Παραλίες στον κόλπο Καλλονής

Το ηφαιστειακό τοπίο με τα σκοτεινόχρωμα βράχια φτάνουν μέχρι τον Καλό Λιμένα, ακόμη μία όμορφη μικρή παραλία για κολύμπι.

Στην αμμουδερή παραλία απλώνονται από καφέ και μπαράκια μέχρι ουζερί και κλαμπ.

Περισσότερα

Παραλίες στον Μανδαμάδο

Όμορφες παραλίες θα βρείτε στην Πεδή, στον Παλιό, τον Aσπροπόταμο, στο λιμάνι της Kάπης και στα Tσόνια (επίνειο της Kλειούς). Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα βρείτε εκεί ταβέρνες με φρέσκο ψάρι, εκλεκτά ντόπια κρέατα και τυροκομικά προϊόντα.

Όμορφες παραλίες θα βρείτε στην Πεδή, στον Παλιό, τον Aσπροπόταμο, στο λιμάνι της Kάπης και στα Tσόνια (επίνειο της Kλειούς).

Άγιος Ερμογένης
Κανόνι Θερμής
Περισσότερα

Παραλίες κοντά στη Μυτιλήνη

Για σας που θέλετε να ξοδέψετε χρόνο στην πόλη της Μυτιλήνης, οι παραλίες της Βαρειάς, της Βίγλας, της Νεάπολης και της Κρατήγου, προς το αεροδρόμιο, είναι μια γρήγορη λύση.

Για σας που θέλετε να ξοδέψετε χρόνο στην πόλη της Μυτιλήνης, οι παραλίες της Βαρειάς, της Βίγλας, της Νεάπολης και της Κρατήγου, προς το αεροδρόμιο, είναι μια γρήγορη λύση.